Zelfstandig wonen Oosterhout

Ouderen willen zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven. Daarom is het ook zo prettig als u zelfstandig kunt wonen in Oosterhout. Op deze manier kunt u de meeste dagelijkse dingen in het leven zelf doen. Waar nodig kan de thuiszorg van Volckaert u helpen met bepaalde taken.

Twee locaties

In ons aanbod vindt u appartementen op twee verschillende locaties. Beide locaties bieden diverse faciliteiten en voorzieningen. Locatie Buurstede ligt op een rustige locatie aan de rand van de wijk Oosterheide in Oosterhout. Locatie De Doelen ligt daarentegen in het hartje van het centrum van Oosterhout. Bij beide locaties kunt u gebruikmaken van de thuiszorg van Volckaert.

Schrijf u in voor een woning

Heeft u interesse in onze woningen? Schrijf u dan nu in voor het huren van een appartement via SHBO. Bekijk eerst onze huurvoorwaarden en daarna kunt u zich direct inschrijven voor een woning. U vult heel eenvoudig het formulier in, zodat wij al uw gegevens goed ontvangen. Het is van belang dat u het formulier volledig invult, waardoor het op de juiste manier kan worden verwerkt. Wanneer u aan alle eisen voldoet ontvangt u van ons een bevestiging en bent u op onze wachtlijst geplaatst. Is er een woning voor u beschikbaar? Dan nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Zelfstandig wonen in Oosterhout met thuiszorg

Wanneer u zelfstandig gaat wonen in Oosterhout in onze huurappartementen dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Mooie woonomgeving
  • Diverse zorgvoorzieningen
  • Zorgeloos en comfortabel wonen
  • Verschillende ontspanningsmogelijkheden

Het voordeel van de combinatie van wonen en zorg is dat u de regie op uw eigen leven houdt. Wij bieden u dan ook woningen met zorg en ondersteuning in een omgeving waar u zich prettig voelt. Senioren die zelfstandig willen wonen in Oosterhout zijn dus aan het juiste adres bij SHBO. Wilt u meer informatie over onze woningen? Neem dan gerust contact met ons op.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann