Woning huren

Bent u op zoek naar een woning? Dan bent u van harte welkom bij SHBO. SBHO verhuurt appartementen aan senioren die zorgafhankelijk zijn. Huren bij SHBO is een prettige oplossing wanneer u wilt verhuizen naar een comfortabele en veilige woonomgeving.

Voorwaarden
SHBO verhuurt overwegend aan huishoudens met een gezamenlijk inkomen onder of gelijk aan de inkomensgrens van €36.165,-, (prijspeil 2017). Alle vormen van inkomen van de volwassen leden in het huishouden tellen mee. Op het moment dat er een appartement beschikbaar is vragen wij u, vanwege de regels van de Overheid, een IB60-formulier aan te vragen bij het belastingkantoor of via de belastingtelefoon (0800-0543). Dit IB60-formulier dient vóór aanvaarding van een woning te worden overlegd. Heeft u een zorgindicatie? Dan heeft u voorrang bij toewijzing van een appartement.

Meer informatie
Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Thuisvester via telefoonnummer 085 20 20 777. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 – 12.30 uur. U kunt ook het online contactformulier invullen of de veelgestelde vragen bekijken.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann