Wonen met zorg Oosterhout

Wonen met zorg in Oosterhout is mogelijk bij wooncorporatie SHBO. Wij bieden huurwoningen aan senioren die op zoek zijn naar een beschermde woonvorm. De omgeving waar onze appartementen zich bevinden zijn erg mooi en bieden verschillende voorzieningen. U kunt gebruikmaken van een aantal zorgvoorzieningen en er zijn tevens mogelijkheden om lekker te ontspannen.

De kenmerken van SHBO

Senioren ervaren de volgende voordelen wanneer ze een woning huren bij SHBO:

  • Comfortabele woonomgeving
  • Zorgeloos en veilig wonen
  • Verschillende zorgvoorzieningen
  • Diverse ontspanningsmogelijkheden
  • Zorg en service binnen handbereik

Wonen met zorg in Oosterhout heeft diverse voordelen. Onze woningen bestaan uit een comfortabele woonomgeving waar senioren zorgeloos, veilig en met behoud van privacy kunnen wonen. U behoudt uw eigen manier van leven en u woont tevens in een beschermde woonvorm. Deze combinatie wordt door veel ouderen aantrekkelijk gevonden. Bij de huurappartementen zijn bovendien verschillende mogelijkheden wat betreft zorg en ontspanning. Alles is binnen handbereik, zodat u prettig kunt blijven wonen zoals u altijd heeft gedaan.

Thuiszorg van Volckaert

SHBO biedt senioren professionele zorg en ondersteuning. Wonen met zorg in Oosterhout betekent bij ons dat u als oudere kan leven zonder zorgen. Heeft u behoefte aan persoonlijk aandacht en zorg? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten die we bieden op de Volckaert locaties. Als huurder van SHBO kunt u gebruikmaken van de thuiszorg van Volckaert. Het voordeel hiervan is dat er altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis komt om te helpen.

Wonen met zorg in Oosterhout

Wilt u een eigen plekje hebben, maar heeft u wel behoefte aan professionele hulp? Dan is wonen met zorg in Oosterhout voor u de ideale oplossing. U woont in een beschermde omgeving, kan zorgeloos wonen en gebruikmaken van alle voorzieningen die we u bieden: van thuiszorgdiensten tot ontspanningsmogelijkheden. Bekijk nu onze appartementen om u alvast te oriënteren op de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann