Wonen en zorg Oosterhout

SHBO biedt senioren de combinatie van wonen en zorg in Oosterhout. U woont in onze comfortabele huurappartementen en kan tevens gebruikmaken van professionele thuiszorg. Woon zonder zorgen in een prachtige omgeving waar u uw eigen manier van leven kunt leiden. In onze beschermde woonvorm zult u zich helemaal op uw gemak voelen en geniet u van de zorg en service die binnen handbereik zijn.

Onze thuiszorgdiensten

Onze mogelijkheden voor zorg zijn erg uitgebreid. Senioren kunnen bij ons terecht voor verschillende soorten thuiszorg. Voor elke huurder van SHBO bieden we een optie wat betreft wonen en zorg in Oosterhout. Thuiszorg kan voor iedere oudere een andere invulling hebben en daarom bieden we u meerdere diensten. Zo helpen we u onder andere met uw dagelijkse bezigheden en persoonlijke zorg. Wij begrijpen dat sommige taken voor u niet meer mogelijk zijn. Dit nemen wij dan ook graag van u over. Naast die taken kunnen we u uiteraard ook helpen met uw medicijnen of andere medische zaken. Ook wanneer u met bepaalde beperkingen kampt staat ons thuiszorgteam voor u klaar.

Voordelen van Volckaert

De thuiszorgdiensten van Volckaert staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Professioneel thuiszorgteam
  • Vaste teams
  • Meer dan 10 jaar actief in de thuiszorg
  • 24/7 bereikbaar
  • Deskundig en vertrouwd

Het professionele thuiszorgteam stelt uw wensen en behoeften centraal. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen levensstijl en privacy behoudt en daarom bieden we u een werkwijze op maat. We kijken samen wat voor u het belangrijkste is en vanuit daar stellen we een persoonlijk plan op. U behoudt uw eigen regie en maakt afgezien van de hulp van uw naasten gebruik van de ondersteuning van de thuiszorg.

Meer informatie over wonen en zorg in Oosterhout

De combinatie van wonen en zorg in Oosterhout die SHBO u biedt bestaat uit deskundige en vertrouwde thuiszorg van Volckaert. Wij werken samen met deze organisatie die de ouderenzorg in Oosterhout onder haar hoede heeft. Wilt u meer weten over onze huurwoningen voor senioren? Neem dan eens contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag een helder advies over de verschillende mogelijkheden.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann