Thuiszorg Volckaert

Volckaert is een organisatie die zich richt op de ouderenzorg in Oosterhout. Wanneer u een appartement huurt via SHBO dan kunt u gebruikmaken van de thuiszorgfaciliteiten van Volckaert.

Ouderenorganisatie Volckaert

De thuiszorg van Volckaert bestaat uit verschillende diensten. Onze werkwijze wordt samen met u op maat samengesteld en heeft voor iedere huurder van SHBO een andere invulling. Het uitgangspunt van de dienstverlening van Volckaert is dat zij elke levensstijl en voorkeuren respecteren. Ieder mens is uniek en daarom kunt u bij ons terecht voor persoonlijke thuiszorg. U bepaalt zelf wat voor vorm van thuiszorg u nodig heeft. Deze keuze kunt u maken op basis van wat past bij uw eigen dagindeling.

Een comfortabel leven

Het doel van de thuiszorg van Volckaert is dat u een comfortabel leven blijft houden. Met onze thuiszorg blijft u zo lang mogelijk zelfstandig. U blijft de dagelijkse dingen in het leven zelf doen zoals u altijd al deed. Zo houdt u de basis van een prettig leven, omdat u uw eigen leven blijft leiden. Dit comfortabele leven wordt wat gemakkelijker voor u gemaakt door onze thuiszorgmedewerkers. Zij staan erom bekend deskundig en betrokken te zijn. Er wordt gekeken naar uw wensen en behoeften en vanuit daar stellen we een individueel plan op. Onze thuiszorgprofessionals denken altijd met u mee en uiteraard worden er duidelijke afspraken met u gemaakt.

De kenmerken van thuiszorg Volckaert

Dit zijn de kenmerken van de thuiszorgorganisatie Volckaert:

  • Kwalitatieve dienstverlening
  • Deskundig en betrokken
  • We denken met u mee om samen met u de hoogst mogelijke kwaliteit van leven voor u te realiseren
  • We gaan uit van uw privacy, wensen en behoeften

Ervaar de kwalitatieve dienstverlening die wij u bieden. Onze deskundige en betrokken medewerkers denken altijd met u mee en gaan uit van uw wensen behoeften. Zo krijgt u de zorg die u nodig heeft. Heeft u behoefte aan thuiszorg van Volckaert? Neem dan contact met ons op meer te weten te komen over onze diensten.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann