Thuiszorg Oosterhout

Wanneer u wat ouder wordt kan het steeds lastiger worden om voor uzelf te blijven zorgen. Dan is het mogelijk om thuiszorg aan te vragen. Volckaert biedt u thuiszorg in Oosterhout, waar u ook terecht kunt voor seniorenwoningen van SHBO. U slaat hiermee twee vliegen in één klap: u woont in een mooi appartement in een veilige omgeving en kan tegelijkertijd gebruik maken van de thuiszorg van Volckaert.

Thuiszorg inschakelen

Heeft u moeite met de dagelijkse bezigheden in huis en gaan bepaalde dingen wat moeizamer? Heeft u veel pijn en kan u sommige dingen gewoon niet meer zelf doen? Dan kan het nodig zijn om professionele zorg in te schakelen. Wanneer dit in de vorm van thuiszorg is kan u op uzelf blijven wonen als u dat prettig vindt. U blijft dan uw eigen leven houden zoals het was, maar kan naast de ondersteuning door uw familie en naasten wel gebruikmaken van de thuiszorg.

Onze voordelen

Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor thuiszorg in Oosterhout van Volckaert:

 

  • U behoudt uw eigen regie
  • Samen met u worden uw zorgvragen in kaart gebracht
  • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar
  • Deskundig en vertrouwd
  • Jarenlange ervaring

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u zo tevreden mogelijk bent over onze diensten. Daarom stellen wij altijd uw wensen en eisen centraal. De thuiszorg in Oosterhout van Volckaert die we u bieden is zeer persoonlijk. Wij realiseren dit doordat we zorg op maat bieden en met kleine teams werken. U vertelt wat u belangrijk vindt en vervolgens stellen we een plan op dat goed past bij uw dagindeling. Onze medewerkers zijn altijd te bereiken en op deze manier bent u verzekerd van persoonlijke thuiszorg.

Meer weten over onze thuiszorg in Oosterhout?

Wanneer u interesse heeft in onze thuiszorgdiensten in Oosterhout  van Volckaert dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen. Ook voor vragen of meer informatie staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Wie weet woont u straks in een mooi appartement en kunt u zorgeloos gaan genieten van het leven.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann