Seniorenwoningen Oosterhout

Wanneer u als oudere op zoek bent naar seniorenwoningen in Oosterhout dan bent u bij SHBO aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor appartementen en wanneer u afhankelijk bent van persoonlijke zorg. We bieden u voorzieningen van de thuiszorg van Volckaert. Onze woningen zijn een goede oplossing wanneer u op zoek bent naar zowel een comfortabele als veilige woonomgeving.

Thuiszorg

Wat betreft de thuiszorg bieden we u onder andere de volgende diensten:

  • Hulp bij aan- en uitkleden, wassen en douchen
  • Medicijnen toedienen
  • Stomazorg
  • Katheter vervangen en verzorgen

Zoals u kunt zien is het thuiszorgteam deskundig en vertrouwd op verschillende gebieden. Onze werkwijze wordt met u bespreken en daar waar mogelijk passen we die graag aan op uw specifieke levensstijl. Zo blijft uw dagritme hetzelfde en hoeft u zich niet aan te passen. De medewerkers werken 7 dagen per week zowel overdag en ’s avonds als ’s nachts. Ze zijn dus altijd te bereiken, zodat u altijd de zorg krijgt die u nodig heeft.

Bekijk ons aanbod

Bent u benieuwd naar ons aanbod seniorenwoningen in Oosterhout? Bekijk dan nu het huidige aanbod woningen op onze website. In ons aanbod vindt u onder andere huurwoningen van De Doelen. Deze appartementen bevinden zich in het centrum van Oosterhout en op loopafstand van het winkelcentrum Arendshof. Op onze website ziet u precies hoe de appartementen eruit zien. Bij de afbeeldingen ziet u diverse foto’s van de binnen- en buitenkant, zodat u ziet wat u kunt verwachten. Op de kaart van Google Maps ziet u exact waar de woning zich bevindt.

Interesse in onze seniorenwoningen in Oosterhout?

Wanneer u geïnteresseerd bent in seniorenwoningen in Oosterhout kunt u goed terecht in de appartementen van SHBO. Senioren die behoefte hebben aan een beschermde woonvorm kunnen bij ons wonen in een prettige en veilige omgeving. Alles is binnen handbereik: van de zorg die nodig is tot gemak en service. Een groot voordeel is dat ieder zijn of haar eigen leven kan blijven leiden en wij respecteren dan ook ieders manier van leven. Neem contact met ons op voor als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann