Senioren wonen Oosterhout

Senioren die willen wonen in Oosterhout kunnen goed terecht in de appartementen van SHBO. Dit zijn huurwoningen waar ouderen gebruik kunnen maken van thuiszorg. Senioren die behoefte hebben aan een beschermde woonvorm kunnen bij ons wonen in een prettige en veilige omgeving. Alles is binnen handbereik: van de zorg die nodig is tot gemak en service. Een groot voordeel is dat ieder zijn of haar eigen leven kan blijven leiden en wij respecteren dan ook ieders manier van leven en privacy.

De zorgmogelijkheden

Onze zorgmogelijkheden zijn erg uitgebreid. Wanneer senioren gaan wonen in Oosterhout bij SHBO dan kunnen zij gebruikmaken van onze zorgvoorzieningen. Deze bieden wij in samenwerking met Volckaert. Zij verzorgen de ouderenzorg in Oosterhout en Dongen. Op het gebied van wonen, welzijn en zorg zijn zij een belangrijke aanbieder.

Het thuiszorgteam

Dit zijn de kenmerken van het thuiszorgteam:

  • Professioneel
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vaste medewerkers
  • Deskundig en vertrouwd
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar

Thuiszorgdiensten

Wij bieden u verschillende thuiszorgdiensten aan. Zo helpen we u bijvoorbeeld bij het wassen, douchen en aankleden. Is het voor u onmogelijk om het bed in en uit te stappen? Onze thuiszorgprofessionals steunen u daar graag in en staan voor u klaar. Natuurlijk zijn wij er ook voor het toedienen van uw medicijnen, zoals injecties. We vervangen en verzorgen uw katheter, leveren wondzorg en stomazorg. Zoals u kunt lezen kan thuiszorg van Volckaert voor elke huurder een andere invulling hebben.

Senioren wonen in Oosterhout

Het voordeel van de combinatie van wonen en zorg is dat u de regie op uw eigen leven houdt. Wij bieden u dan ook woningen met zorg en ondersteuning in een omgeving waar u zich prettig voelt. Senioren die willen wonen in Oosterhout zijn dus aan het juiste adres bij SHBO. Wilt u meer informatie over onze woningen? Neem dan gerust contact met ons op.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann