Senioren appartementen Oosterhout

Bent u op zoek naar senioren appartementen in Oosterhout? SHBO biedt huurwoningen aan ouderen in een mooie en veilige omgeving. U blijft prettig wonen zoals u altijd al deed, maar nu met de mogelijkheid om gebruik te maken van thuiszorg van Volckaert.

Ons aanbod

Bent u benieuwd naar ons aanbod senioren appartementen in Oosterhout? Bekijk dan nu het huidige aanbod woningen op onze website. In ons aanbod vindt u onder andere huurwoningen van De Doelen. Deze appartementen bevinden zich in het centrum van Oosterhout en op loopafstand van het winkelcentrum Arendshof. Op onze website ziet u precies hoe de appartementen eruit zien. Bij de afbeeldingen ziet u diverse foto’s van de binnen- en buitenkant, zodat u heel mooi ziet wat u kunt verwachten. Op de kaart van Google Maps ziet u exact waar de woning zich bevindt.

De locaties

In ons aanbod vindt u appartementen op twee verschillende locaties:

  • Buurstede
  • De Doelen

Beide locaties bieden diverse faciliteiten en voorzieningen. Locatie Buurstede ligt op een rustige locatie aan de rand van de wijk Oosterheide in Oosterhout. Locatie De Doelen ligt daarentegen in het hartje van het centrum van Oosterhout. Bij beide locaties kunt u gebruikmaken van de thuiszorg van Volckaert.

Wonen en zorg

SHBO werkt samen met ouderenzorgorganisatie Volckaert. In samenwerking met deze organisatie bieden wij u thuiszorg wanneer u in onze senioren appartementen in Oosterhout komt te wonen. Deze zorg bestaat uit verschillende diensten. We kijken naar uw levensstijl en wat u nodig heeft. Van daaruit passen we onze werkwijze aan en kunt u uw eigen regie en privacy blijven houden.

Inschrijven voor senioren appartementen in Oosterhout

Heeft u interesse in onze senioren appartementen in Oosterhout? Schrijf u dan direct in voor een woning. Vul ons inschrijfformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann