Ouderen wonen Oosterhout

Bij SHBO kunnen ouderen gaan wonen in onze appartementen in Oosterhout. Deze zijn zeer geschikt voor senioren die op zoek zijn naar een woning waar ze tevens gebruik willen maken van thuiszorg. Deze thuiszorg bieden wij in samenwerking met Volckaert. Dit is een organisatie voor ouderenzorg in Oosterhout.

Thuiszorg op maat

Onze thuiszorgteams passen hun werkwijze aan op uw levensstijl. Dit heeft als voordeel voor u dat u gewoon kunt blijven leven volgens uw eigen leefstijl zoals u altijd al deed. Op basis van uw dagindeling wordt samen met u bepaald wanneer de verzorger bij u thuis komt.

Onze zorgprofessionals

De professionals in ons zorgteam gaan altijd deskundig te werk. In de ouderenzorg heeft Volckaert al jarenlange ervaring en ook in de thuiszorg zelf zijn ze al meer dan 10 jaar actief. Het is voor u erg prettig dat er in vaste teams wordt gewerkt. Zo ziet u altijd dezelfde vertrouwde gezichten bij u thuis.

De voordelen van SHBO

Wanneer ouderen gaan wonen in Oosterhout in onze huurappartementen dan ervaren ze de volgende voordelen:

  • Zorgeloos en comfortabel wonen
  • Mooie woonomgeving
  • Meerdere zorgvoorzieningen
  • Ontspanningsmogelijkheden
  • Privacy

In onze woningen kunnen senioren comfortabel, zorgeloos en veilig wonen. De woonomgeving is prachtig en er zijn verschillende ontspanningsmogelijkheden om u te vermaken. Een groot voordeel is dat u uw eigen manier van leven en uw privacy behoudt, maar wel de zorg krijgt die u wellicht nodig heeft. Deze zorgvoorzieningen zijn erg divers en de invulling kan voor iedere huurder anders zijn.

Ouderen wonen in Oosterhout

Ouderen die willen wonen in Oosterhout kunnen goed terecht in onze huurappartementen: wij bieden u de juiste zorg op maat. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann