Locaties

De huurwoningen van SHBO zijn gesitueerd in de gemeente Oosterhout: locatie Buurstede en locatie De Doelen. Beide locaties zijn sfeervol en hebben verschillende faciliteiten en voorzieningen ter beschikking.

Buurstede
Locatie Buurstede is rustig gelegen aan de rand van de wijk Oosterheide in Oosterhout. De huurappartementen bevinden zich op loopafstand van het winkelcentrum Zuiderhout. Het complex is omringd door een mooi verzorgde tuin met diverse bankjes. In het midden bevindt zich een mooie, grote fontein waar u heerlijk buiten kunt zitten. Buurstede beschikt over een eigen parkeerterrein.

Er zijn zowel tweekamerappartementen als driekamerappartementen te huur op locatie Buurstede. De woningen hebben een hal, badkamer met douche, toilet en wastafel, een woonkamer, een keuken, een berging, balkon of terras en een slaapkamer. De driekamerappartementen beschikken over een tweede slaapkamer. De bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van locatie Buurstede van Volckaert. Een aantal faciliteiten zijn uiteraard tegen betaling.

Bekijk de beschikbare woningen van locatie Buurstede hier.

De Doelen
Locatie De Doelen ligt in het hartje centrum van Oosterhout, grenzend aan winkelcentrum Het Arendshof. De woningen grenzen aan het mooie stadspark ‘Slotpark’ waar het heerlijk verblijven is. Vanwege de centrale ligging beschikt De Doelen niet over een eigen parkeerterrein. Echter zijn er voldoende betaalde parkeerplaatsen in de omgeving of kunt u vrij parkeren op loopafstand.

De Doelen beschikt over zowel tweekamerappartementen, als driekamerappartementen. De appartementen hebben een hal, badkamer met douche, toilet en wastafel, een keuken, berging, balkon of terras en een slaapkamer. De driekamerappartementen hebben een tweede slaapkamer en een extra toilet. De appartementen staan in directe verbinding met de woonzorglocatie van Volckaert. Zo kunt u, al dan niet tegen betaling, gebruikmaken van de faciliteiten van Volckaert.

De beschikbare woningen van locatie De Doelen vindt u hier.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann