Huurwoningen Oosterhout

Huurwoningen in Oosterhout vindt u bij wooncorporatie SHBO. Wij bieden huurwoningen aan senioren die op zoek zijn naar een beschermde woonvorm. De omgeving waar onze appartementen zich bevinden zijn erg mooi en het biedt verschillende voorzieningen. U kunt gebruikmaken van een aantal zorgvoorzieningen en er zijn tevens diverse mogelijkheden om lekker te ontspannen.

Wonen met thuiszorg

SHBO biedt senioren professionele zorg en ondersteuning. Wonen in onze huurwoningen in Oosterhout betekent bij ons dat u als oudere kan leven zonder zorgen. Heeft u behoefte aan persoonlijke thuiszorg? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten die we bieden op de Volckaert locaties. Als huurder van SHBO kunt u gebruikmaken van het thuiszorgteam van Volckaert. Het voordeel hiervan is dat er altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis komt om te helpen.

Onze voordelen

  • Vaste teams
  • Jarenlange ervaring in de thuiszorg
  • Professioneel
  • Deskundig en vertrouwd
  • Altijd bereikbaar

Het professionele thuiszorgteam stelt uw wensen en behoeften centraal. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen levensstijl behoudt en daarom bieden we u een werkwijze op maat. We kijken wat voor u het belangrijkste is en vanuit daar stellen we een persoonlijk plan op. U behoudt uw eigen dagritme en daarbij maakt u gebruik van de ondersteuning van de thuiszorg.

Bekijk onze huurwoningen in Oosterhout

Wilt u een eigen plekje hebben, maar heeft u wel behoefte aan professionele hulp? Dan zijn onze huurwoningen in Oosterhout voor u de ideale oplossing. U woont in een beschermde omgeving, kan zorgeloos wonen en gebruikmaken van alle voorzieningen die we u bieden: van de thuiszorgdiensten tot ontspanningsmogelijkheden. Bekijk nu onze woningen om u alvast te oriënteren op de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann