Huurappartementen Oosterhout

Bent u geïnteresseerd in huurappartementen in Oosterhout? SHBO biedt senioren een beschermde woonvorm waar ze gebruik kunnen maken van diverse zorgvoorzieningen.

Wonen met zorg

Wanneer u als oudere op zoek bent naar een woning dan bent u bij SHBO aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor huurappartementen in Oosterhout wanneer u afhankelijk bent van persoonlijke zorg. We bieden u voorzieningen in samenwerking met thuiszorg Volckaert. Onze woningen zijn een goede oplossing wanneer u op zoek bent naar zowel een comfortabele als veilige woonomgeving, met respect voor uw privacy.

Onze voorzieningen

Wij werken nauw samen met Volckaert. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in de ouderenzorg. Naast locaties in Oosterhout hebben ze ook locaties in Dongen. Wanneer u interesse heeft in onze huurappartementen in Oosterhout, kunt u tevens gebruikmaken van de voorzieningen op de locaties Volckaert. Het thuiszorgteam biedt u verschillende soorten zorg.

Thuiszorg

Wat betreft de thuiszorg bieden we u onder andere de volgende diensten:

  • Hulp bij aan- en uitkleden, wassen en douchen
  • Persoonlijke verzorging en ondersteuning bij dementie
  • Medicijnen klaarzetten en toedienen
  • Stomazorg
  • Katheter vervangen en verzorgen

Zoals u kunt zien is het thuiszorgteam deskundig en vertrouwd op verschillende gebieden. Onze werkwijze past bij specifieke levensstijl. De medewerkers werken 7 dagen per week zowel overdag en ’s avonds als ’s nachts. Ze zijn dus altijd te bereiken, zodat u altijd de zorg krijgt die u nodig heeft.

Bekijk onze huurappartementen in Oosterhout

Bent u benieuwd naar het aanbod van onze huurappartementen in Oosterhout? Bekijk dan nu alle woningen die we u op dit moment aanbieden. Op onze website kunt u zich heel eenvoudig inschrijven voor een woning, zodat u in aanmerking komt voor ons aanbod. Wellicht woont u straks in een prachtige omgeving waar u zorgeloos kunt wonen.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann