Huren Oosterhout

Heeft u interesse in het huren van appartementen in Oosterhout? SHBO biedt senioren een beschermde woonvorm waar ze gebruik kunnen maken van diverse zorgvoorzieningen.

Huren in combinatie met thuiszorg

SHBO biedt senioren de combinatie van zorg en huren in Oosterhout. U woont in onze comfortabele huurappartementen en kan tevens gebruikmaken van de professionele thuiszorg. Woon zonder zorgen in een prachtige omgeving waar u uw eigen manier van leven kunt leiden. In onze beschermde woonvorm zult u zich helemaal op uw gemak voelen en geniet u van de zorg en service die binnen handbereik zijn.

De voordelen van SHBO

Wanneer u gaat huren in Oosterhout bij SHBO dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Comfortabele en veilige woonomgeving
  • Diverse zorgvoorzieningen
  • Zorgeloos wonen
  • Zorg en service binnen handbereik
  • Verschillende ontspanningsmogelijkheden

De professionals in ons zorgteam gaan altijd deskundig te werk. Ze hebben zowel de juiste kennis als ervaring in huis. In de ouderenzorg heeft Volckaert al jarenlange ervaring en ook in de thuiszorg zijn ze al meer dan 10 jaar actief. Het is voor u erg prettig dat er in vaste kleine teams wordt gewerkt. Zo ziet u altijd dezelfde vertrouwde gezichten bij u thuis. De thuiszorgmedewerker is 24/7 bereikbaar. Onze thuiszorgteams bespreken hun werkwijze met u. Dit heeft als voordeel voor u dat u kunt blijven leven volgens uw dagritme zoals u altijd al deed.

Huren in Oosterhout bij SHBO

De combinatie van wonen en thuiszorg in Oosterhout die SHBO u biedt bestaat uit deskundige en vertrouwde thuiszorg van Volckaert. Wij werken samen met deze organisatie die de ouderenzorg in Oosterhout onder haar hoede neemt. Wilt u meer weten over huren in Oosterhout? Neem dan eens contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag een helder advies over de verschillende mogelijkheden.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann