Huisvesting ouderen Oosterhout

Zoekt u huisvesting voor ouderen in Oosterhout? De woningen van SHBO bestaan uit een comfortabele woonomgeving waar senioren helemaal zorgeloos en veilig kunnen wonen. U behoudt uw eigen manier van leven en u woont tevens in een beschermde woonvorm. Deze combinatie wordt door veel ouderen aantrekkelijk gevonden. Bij de huurappartementen zijn bovendien verschillende mogelijkheden wat betreft zowel zorg als ontspanning. Alles is binnen handbereik, zodat u prettig kunt blijven wonen zoals u altijd heeft gedaan.

Onze diensten

Onze mogelijkheden voor zorg zijn erg uitgebreid. Senioren kunnen bij ons terecht voor verschillende soorten zorg. Wij begrijpen dat sommige taken voor u niet meer mogelijk zijn. Hierbij kunnen wij dan ook ondersteunen en passende oplossingen bedenken. Wanneer u met bepaalde beperkingen kampt staat de thuiszorg van Volckaert voor u klaar.

De voorzieningen

Wij werken nauw samen met Volckaert. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in de ouderenzorg. Naast locaties in Oosterhout hebben ze ook een locatie in Dongen. Wanneer u interesse heeft in onze huurappartementen in Oosterhout, kunt u tevens gebruikmaken van de voorzieningen op de locaties Volckaert. Het thuiszorgteam biedt u verschillende soorten zorg.

Bekijk onze huisvesting voor ouderen in Oosterhout

Bent u benieuwd naar het aanbod van onze huisvesting voor ouderen in Oosterhout? Bekijk dan nu alle woningen die we u op dit moment aanbieden. Op onze website kunt u zich heel eenvoudig inschrijven voor een woning, zodat u in aanmerking komt voor ons aanbod. Wellicht woont u straks in een prachtige omgeving waar u zorgeloos kunt wonen.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann