Buurstede

Zoekt u een seniorenappartement op de locatie Buurstede? SHBO biedt mooie huurappartementen op deze locatie waar u als oudere heerlijk kunt leven. Lees meer over deze sfeervolle locatie.

De locatie Buurstede

Op de locatie Buurstede vindt u verschillende huurwoningen van SHBO. De kenmerken van deze locatie zijn als volgt:

  • Gelegen aan de rand van de wijk Oosterheide in Oosterhout
  • Op loopafstand van het winkelcentrum Zuiderhout
  • Eigen parkeerterrein
  • Tweekamer- en driekamerappartementen
  • Diverse faciliteiten

De locatie bevindt zich op een rustig gelegen plekje aan de rand van de wijk Oosterheide in Oosterhout. De boodschappen kunt u lopend doen, want de appartementen bevinden zich zeer dichtbij het winkelcentrum Zuiderhout. U kunt uw auto goed kwijt en ook bezoek kan parkeren op het eigen parkeerterrein. Bij het appartementencomplex bevindt zich een mooie tuin met allerlei bankjes waar u lekker van de buitenlucht kunt genieten.

De appartementen

Wat betreft de appartementen heeft u de keuze uit zowel tweekamer- als driekamerappartementen. De woningen hebben een balkon of terras en voor de rest bestaat de woning uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. De badkamers hebben een douche, toilet en wastafel en u heeft tevens een berging en hal. Het tweekamerappartement heeft één slaapkamer en het driekamerappartement heeft er twee.

Thuiszorg

Wanneer u op de locatie Buurstede komt te wonen kunt u gebruikmaken van onze thuiszorgdiensten. We helpen u bijvoorbeeld bij uw persoonlijke verzorging, verpleging of  toedienen van medicijnen. Het voordeel van thuiszorg is dat u de regie over uw eigen leven behoudt. Onze werkwijze passen we namelijk aan op uw levensstijl.

Bekijk de woningen

Bent u benieuwd naar de woningen op de locatie Buurstede? Bekijk dan nu ons aanbod. Per woning vindt u uitgebreide informatie. Voor vragen of meer informatie over de locatie kunt u altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann