Appartement Oosterhout

Zoekt u een appartement in Oosterhout? In onze woningen kunnen senioren comfortabel, zorgeloos en veilig wonen. De woonomgeving is prachtig en er zijn verschillende ontspanningsmogelijkheden om u te vermaken. Een groot voordeel is dat u uw eigen manier van leven behoudt, maar wel de zorg krijgt die u wellicht nodig heeft. Deze zorgvoorzieningen zijn erg divers en de invulling kan voor iedere huurder anders zijn.

Thuiszorgmogelijkheden

Onze zorgmogelijkheden zijn erg uitgebreid. Senioren kunnen gebruikmaken van onze diverse zorgvoorzieningen. Deze bieden wij aan in samenwerking met Volckaert. Zij verzorgen de ouderenzorg in Oosterhout en Dongen. Op het gebied van wonen, welzijn en zorg zijn zij een belangrijke aanbieder.

Onze diensten

Wij bieden u verschillende thuiszorgdiensten aan. Zo helpen we u bijvoorbeeld bij het wassen, douchen en aankleden. Is het voor u niet mogelijk om het bed in en uit te stappen? Onze thuiszorgprofessionals steunen u daarbij en staan voor u klaar. Natuurlijk zijn wij er ook voor het toedienen van uw medicijnen. We vervangen en verzorgen uw katheter, bieden verpleegkundige hulp bij wondzorg en helpen u op het gebied van stomazorg. Zoals u kunt lezen kan de thuiszorg van Volckaert voor elke huurder een andere invulling hebben.

Onze voordelen

Dit zijn de voordelen wanneer u kiest voor een appartement in Oosterhout:

  • Werkwijze aangepast op uw levensstijl
  • U behoudt de regie op uw eigen leven
  • Deskundig en vertrouwd
  • Jarenlange ervaring
  • Medewerkers zijn 24/7 bereikbaar

Wonen in een appartement in Oosterhout

Bij SHBO kunnen ouderen gaan wonen in een mooi appartement in Oosterhout. Deze zijn zeer geschikt voor senioren die op zoek zijn naar een woning waar ze tevens gebruik willen maken van thuiszorg. Deze thuiszorg bieden wij in samenwerking met Volckaert. Wij bieden u de juiste zorg op maat. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann